Bank@Net - sodobna banka kar preko spleta
| Članek je bil prebran 615 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Bankanet je sodobna spletna banka pri banki Nova KBM, ki je namenjena vsem komitentom banke NKBM, ki imajo na banki odprt poslovni račun in bi želeli svoje finance upravljati kar preko splet. Velika prednost tega je gotovo to, da lahko finance uredite takrat, ko imate čas in ste povsem neodvisni od siceršnjega delovnega časa banke. Mnogi se za to sodobno spletno banko odločijo tudi za to, da bi lahko spremljali svojo mesečno porabo za posamezne izdatke (za hrano, stanovanje, oblačila, hobije, itd.). S pomočjo Bankanet-a lahko svojo porabo po posameznih izdatkih oziroma kategorijah, spremljate redno kar preko spleta. Na ta način je mogoče mesečne stroške optimizirati in več privarčevati za tisto, kar vam zares pomeni največ.

spletna bankaPrednosti uporabe Bankanet

Za kaj vse je mogoče uporabiti Bankanet?

Poslovni Bankanet je narejen tako, da je uporabniku kar čim bolj prijazen in da je enostaven za uporabo. Namen Bankaneta je namreč preglednost in intuitivnost, za uporabnike pa so zelo pomembna tudi jasnost in navodila, v kolikor potrebujejo pomoč. Komitenti, ki se odločijo za poslovni Bankanet vedo povedati, da je na tak način mogoče prihraniti ogromno časa in seveda tudi denarja. Jasno je, da so cene obdelave nalogov preko Bankaneta nižje kot, če naloge osebno nosite na banko. Poleg tega je največja prednost poslovnega Bankaneta gotovo celovit nadzor nad poslovnim računom – v vsakem trenutku je torej mogoče spremljati, kaj se dogaja na računu in tudi ugotoviti porabo po posameznih poslovnih karticah. Pri plačevanju plačilnih nalogov je mogoče plačila kreirati iz datotek ki so že bile uvožene, kar pomeni, da ne rabite vedno znova vpisovati vseh podatkov. Na ta način je plačevanje mnogo hitrejše in bolj enostavno, izognete pa se lahko tudi morebitnim nepravilnostim, ki lahko hitro nastanejo pri ročnem vpisovanju posameznih podatkov.

Bankanet pomeni tudi varno elektronsko poslovanje. Uporabniki tako uporabljajo kartico, ki generira enkratna gesla, s čimer se je mogoče izogniti raznim zlorabam. Podjetja se lahko odločijo tudi za kvalificirana digitalna potrdila, kar naredi bančno poslovanje še bolj enostavno, še posebej, če podjetje posluje z več bankami.

Prijavite se na Bankanet tukaj.

Preberite si tudi, kako v 5 korakih enostavno do spletne trgovine – Več!

© 18. 11. 2017 - windowsvista. Oglaševanje.